martes, 31 de enero de 2017

Santi Vidal habla sobre Pedro Sanchez





Els hi hem dit als espanyols de tot: 
Que eren una democràcia de baixa qualitat, gairebé un règim dictatorial, uns hereus del franquisme, una monarquia bananera, un país de pandereta. Jo li he sentit dir alguna frase similar a la consellera Neus Munté, en roda de premsa oficial, des del propi Palau de la Generalitat, com a portaveu del Govern. I, per descomptat, també des dels mitjans públics. 

Som l’hòstia. En el fons ens hem convertit en un país ridícul i provincià on un expresident i dos exconsellers inauguren un carrer sense sortida de cent metres i la ràdio pública promociona a l’informatiu del migdia els carquinyolis de la passtisseria de la família del president. 

Fins i tot ens hem carregat la fibra del país. Els nostres propis valors: 
La seriositat, la capacitat de treball, la feina ben feta. El seny, ara, està mal vist. Dius pel carrer aquest paraula i et miren malament. És alta traïció. El pitjor de tot és que tot el que han fet no ho han fet pel país: ho han fet per ells. Han fet servir la independència de Catalunya com un esquer, una pastanaga, un llaminadura per continuar al poder. 

Tots els partits volen continuar al poder quan hi arriben

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¿Tienes algo que añadir?

A Toro Pasado

Opiniones de Santi Vila  (10 Setiembre 2022) "La mayoría del Gobierno de Puigdemont éramos supercatalanistas, pero también españoles&qu...