martes, 23 de enero de 2018

Diferencia entre realidad y noticia impresa tendenciosa


En relación a lo que dijo LA VANGUARDIA ayer sobre la visita de Puidemonts a Dinamarca, por curiosidad he ido al ARA  y la única mención que hacen de la conferencia-debate es esta: 

Reunió al Parlament danès

Puigdemont va sortir a les sis del matí de l’aeroport de Charleroi (Bèlgica) i va aterrar passades les vuit a la capital danesa per dirigir-se a la conferència sobre Europa, Catalunya i democràcia que organitzava el departament de ciències polítiques de la Universitat de Copenhaguen. Al president només l’acompanyava el seu amic i empresari Jami Matamala -que s’ha convertit en la seva ombra des que va marxar a Bèlgica- i una persona de seguretat. En la conferència, acollida per un auditori que va quedar petit per l’afluència de públic, el president va defensar el diàleg amb Rajoy i va proposar un referèndum a tot l’Estat si aquesta és la manera que la ciutadania de Catalunya es pugui expressar en una consulta.
Ni una sola mención a los que debatieron con él y los aprietos que pasó. Eso sí, en la foto aparece la sala llena, como si hubiera una grandísima expectación para escucharle SOLO a él. Después se niega que exista manipulación.


 Jorge Navarro

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¿Tienes algo que añadir?

A Toro Pasado

Opiniones de Santi Vila  (10 Setiembre 2022) "La mayoría del Gobierno de Puigdemont éramos supercatalanistas, pero también españoles&qu...